praktisk

Det praktiske


Der er parkering lige foran døren. Toiletforhold finder du lige inden for døren, her har du også har mulighed for at pulse din baby.


Sørg for at drikke rigeligt med vand, den dag du har fået behandling og i dagene derefter.  


De fleste behandlinger kan fint udføres med tøj på. Jeg foretrækker at du ikke har jeans og lignende stramt og tykt tøj på, da det kan forhindre mig i at mærke hvordan din krop arbejder. Let påklædning i tyndt stof er at foretrække. Det samme gælder spædbørn og børn. 


Kranio-sakral behandling arbejder videre i kroppen i flere dage, efter at din behandling er afsluttet. Hvor hurtig kroppen er til at give slip på blokeringer og spændinger er helt individuelt. Du kan godt opleve at blive groggy og træt efter en behandling, hvorfor det er mest optimalt at du kan gå hjem efter behandlingen og slappe af. Træning og hårdt fysisk arbejde efter en behandling, anbefales ikke.


Jeg anbefaler at du får 3 behandlinger med et rimelig tæt interval, for at kunne vurdere behandlingens effekt på dit symptom. 
Det optimale behandlingsinterval er 8-10 dage, imellem de første behandlinger. Hvis vi arbejder på en specifik problematik, anbefaler jeg at der er max 3 uger mellem behandlingerne, for at vi ikke skal "starte forfra".