Behandlinger

Du er noget særligt

Hvert eneste menneske er helt sin egen, og det du har med dig af oplevelser fra dit liv og din færden, er med til at forme dig, fra inderst til yderst.
Jeg putter ikke dig og dit symptom ind i en kasse, for der er ikke nogen facitliste for hvilken behandlingsform der hjælper til specifikke problemstillinger. Enhver krop og enhver sjæl er UNIQUE, og hvad der hjælper dig og dine celler på ret kurs, er helt helt individuelt. 

Jeg vil gerne fortælle dig lidt om de forskellige behandlingsformer jeg er uddannet i, så du kan få et indtryk af hvad vi kan gøre sammen, for at få dig på retkøl igen. 

Den måde jeg arbejder på, er altid med en åbenhed for at du kan bestemme dig for en specifik behandlingsform, eller du kan lade din krop guide os til, hvad den har behov for i det enkelte tilfælde.

Hvad går det hele så ud på?


Grundlæggende, så handler min behandling om at hjælpe din krop tilbage i balance. Formålet er ikke at du kommer og afleverer et styk krop /symptom til mig, som jeg så lige fikser på en time. Det kunne selvfølgelig være både rart og bekvemt for dig, men sådan arbejder din krop ikke.

Din krop har brug for at blive mødt, lyttet til, løsnet, rettet op og befriet. Det kan være at der er fysiske afkleminger og pres på centralnervesystemet, fra en skade, en overbelastning eller en dårlig vane, der skal hjælpes på vej. Det kan være at der er blokeringer i kroppens energisystemer eller beskyttelsesfelter, der skal have hjælp til afbalancering, for at genoprette et optimalt energimæssigt flow i kroppen. Eller det kan være at kroppen skal have hjælp til at ændre tankemønstre og betræde nye stier i hjernen, for at optimere indlæring eller den fysiske/psykiske balance i livet. 

Et symptom fra din krop er et hit til dig om, at der er noget der ikke fungerer optimalt. Når jeg behandler dig, så lytter jeg mest af alt til din krop. Hvad du siger med ord har naturligvis også en betydning, men jeg lader din krop bestemme hvad den er klar til at give slip på. Jeg bruger min intuiation og jeg anvender kinesiologisk muskeltest, når jeg snakker med kroppen. Det sikre os begge i at vi arbejder med kroppens første prioritet.