Tankefelt terapi

Tankefelttetapi og Metasundhed

HVAD ER METASUNDHED?


METAsundhed er en analyseform der oversætter kroppens symptomer, sådan at vi kan forstå hvad den fortæller os når vi ikke føler os raske.

Vi finder den følelsesmæssige årsag til det fysiske symptom.

Metasundhed er:

  • Et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens (cellernes) intelligens.
  • At kroppens intelligens i virkeligheden rummer biologiske programmer, som tilhører hvert enkelt væv, som aktiveres af vores tolkning, af de oplevelser vi har.
  • Et nyt og anerledes perspektiv på sygdom der giver forståelse og håb om helbredelse.
  • Læren om de naturlige biologiske processer i hvert enkelt væv, som ofte kan oversættes til følelser og tanker.Hvis du er nysgerrig og ønsker at forstå hvad din krop fortæler dig, vil jeg lave en metasundhedsanalyse på dig, når du kommer til mig med et fysisk problem.


I metasundhed er princippet, at dit problem er skabt af følelsesmæssige negative oplevelser, og det vil også omfatte, hvorfor/hvordan du var disponeret/modtagelig for netop denne skavansk samt dens placering i din krop.

Så jeg spørger ind til, hvad der skete i dit liv, hvilke ændringer der skete, da problemet opstod, eller om ændringerne kom af, at du faktisk fik det bedre i dit liv.

Hvorfor dette også kan være tilfældet forklarer jeg dig udførligt. Du vil få forklaret, hvad din krop ”foretager sig”, når du er syg.

Vi taler om forskellige muligheder, og forhåbentlig finder vi frem til, hvad der kan ligge til grund for netop din problematik.HVAD ER TANKEFELTTERAPI?


Tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik (EFT), er en teknik der blev opdaget i 1980 af en amerikansk psykolog Roger Callahan – siden 2002 har Lars Mygind og Hanne Heilesen udbredt behandlingen her i Danmark.


Erfaringen viser at tankefeltterapi effektivt kan lindre og ofte kurere psykisk og fysisk ubehag. Metoden er en risikofri, bivirkningsfri og hurtig.


Teorier viser, at der er en forbindelse mellem vore følelser, vore tanker og kroppen
Igennem median stimulering opnås en nærmest holistisk behandling, da der samtidig med at der arbejdes med kroppen, også holdes fokus på tanker og følelser.


Endemålet for en succesrig TFT behandling er på det tidspunkt hvor der er harmoni mellem disse 3 intelligenser, og hvor man føler sig rolig, fredfyldt og let. Når vi IKKE føler denne tilstand, skyldes det, at der er et ubehag. Ubehag er en ”bred” betegnelse for alle uønskede tilstande. Ubehag over for noget bestemt, mener vi kan skyldes traumer (negativer episoder man engang har oplevet) der skal forløses.


En behandling tager ca. 1 time. Antallet af behandlinger kan varierer alt efter hvilke udfordringer man har.


Her er et lille udsnit af det der med succes kan behandles med TFT (succesraten er over 85%)


Stress, Afhængighed, Hovedpine, Traumer, Panik/angst anfald, Sorg og kærlighedssorg, Skyldfølelse, Fobier, Vrede/jalousi, PTSD, Tvangstanker/lidelser, Fysiske smerter, Psykiske smerter, Koncentrationsproblemer, Ord-/talblindhed, Depression, Seksuelle problemer, Svigt, Samlivsproblemer, Hyperaktivitet, Tandlægeskræk.