BARS

Acces BARS

Hvad er Acces BARS

En BARS behandling er en oprydning på din mentale harddisk. Hjernebølgerne falder til ro, når du får en bars behandling, og du kan opleve en meditativ tilstand, som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter. BARS punkterne giver adgang til at ’’skubbe’’ til adfærdsmønstre og synspunkter, som du evt. har haft siden barndommen.


BARS er 32 punkter på hovedet der bliver aktiveret. 

Bars er en fantastisk behandling, som vil tillade dig at give slip på alle dine uhensigtsmæssige tanker, dine begrænsninger, dine holdninger og åbne op for mere lethed og overskud i dit liv.

Sådan foregår en Bars behandling

Bars behandlingen foregår ved blid berøring på 32 energi punkter, som hver står for et område, såsom; kreativitet, kontrol, glæde, ro, taknemmelighed, healing, livsformer, håb og drømme. Når disse punkter aktiveres så opløses de bevidste og ubevidste tankemønstre, som du har opbygget gennem dit liv. I denne healing af kroppen frigiver du holdninger, konklusioner og begrænsninger, der er kædet sammen med det område i livet.

Når du giver slip på holdninger og begrænsninger, så åbner du op for flere valgmuligheder og mindre fordømmelse, hvilket kan have en effekt på alle områder af dit liv.


Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på ryggen på en blød briks, mens jeg blidt berører energipunkterne.

En Bars behandling er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn eller oplever, at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er helt vågen.

Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, må du meget gerne til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs.Hvad kan en Access Bars behandling hjælpe med?

  • Giver mere indre ro og balance
  • Større klarhed
  • Giver øget indlæringsevne og forbedret fokus
  • Dig der gerne vil ud af et gammelt mønster
  • Reducerer stress og tankemylder
  • Forbedrer din nattesøvn og dit selvværd
  • Giver større evne til at være i nuet
  • Har positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som f.eks. ADHD
  • Start på en frisk med større bevidsthed og mere energiAccess Bars erfaringer – hvem er det godt for?

ALLE, både børn og voksne, kan have glæde af en Access bars behandling, også blot til ren velvære. Jeg har erfaring med at give BARS behandling til børn fra 8 års alderen (forkortet tid)