Japansk Lifting

Japansk Lifting

... forkælelse på et højt plan


Japansk Lifting er en luksus ansigtsbehandling med brug af over 40 teknikker i ansigtet.

Du får en skøn behandling, der kombinerer ansigt-zoneterapi, akrupressurpunkter, drænage af lymfepunkter, ansigtsmassage og blødgørende og udrensende masker.

Behandlingen skaber kontakt til hele kroppens energisystem gennem massage af vitale punkter og zoner i ansigtet.
En skøn og afstressende behandling, der glatter ansigtet, opstrammer huden og afspænder ansigtet.
Japansk lifting giver helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt.

Japansk Lifting er 100 % naturlig og behandlingen udføres manuelt med både træk i huden, tryk på forskellige vitale zoner og massage af særlige punkter. 
I ansigtet er alle kroppens organer repreæsenteret i zoner, og en stimulering af væv og muskler forbedre ens generelle velbefindende.

Behandlingen er, ud over at være opstrammende og udglattende, også særdeles effektiv mod spændingshovedpine og kæbespændinger. 


Til behandlingen bruges en økologisk Hybenkerne olie med rosenduft, der er kendt for sin stærkt cellegendannende virkning og er fantastisk til den sensitive, tørre eller aldrende hud.

 

Vælger du Japansk - luxus behandling, inkluderer det også en skøn Spirulina maske, der består af blågrøn alge med et højt indhold af næringsstoffer. Algen er spækket med proteiner, mineraler og vitaminer.


Pink Himalaya Saltsten anvendes som en afsluttende massage, der kølner huden og giver et ekstra skud af vitaminer og mineraler, som Pink Himalaya Saltsten er kendt for at indeholde.Dette får du i en behandling med - Japansk Lifting:

Afrensning, Spirulinamaske, hovedbundsmassage og løsning af kæbe/hals området evt. med Guasha, akupressurpunkter i ansigtet, stimulation af ansigtszonerne, vævsteknikker og lymfedrænage, himalayasaltsten, fugtmaske.
Vælg mellem fodmassage eller håndmassage, mens du slapper af med spirulina ansigtsmasken.
Løsning af kæbemuskler med kranio-sakral teknikker.

Pris: 650 Kr.
Varighed 90-100 minutter.