Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Mit webstedsadresse er: https://www.winnisunivers.dk

Website og virksomheden Voldum Kranio-sakral Terapi, Winnis Univers, er ejet af:

Winni Juncher Christensen (dataansvarlig)
Hvalløsvej 22
8370 Hadsten
Telefon 26821679
E-mail: kontakt@winnisunivers.dk
CVR nr.:41922990

Jeg vil altid behandle og har altid behandlet, dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Sådan foregår det i praksis hos Voldum Kranio-sakral Terapi, Winnis Univers, vedrørende behandling af dine personoplysninger:

Behandling af personoplysninger: Den registrerede har altid ret til indsigt i egne data og kan til en hver tid få udleveret de oplysninger, som personen selv har tilvejebragt, eller at få dem videresendt til en anden behandler. 

Personlige oplysninger videregives aldrig til 3. part, uden klientens udtrykkelige samtykke, medmindre særlovgivningen siger noget andet.


Formålet med behandling af personlige oplysninger: Formålet er ud fra klientens egne helbredsoplysninger og andre konkrete personoplysninger, at kunne identificere, diagnosticere og behandle klienten med Kranio-sakral terapi, Asses BARS, Fysiurgisk Massage, NADA, kinesiologi og healing samt at kunne dokumentere den gennemførte behandling.


Følgende personlige oplysninger efterspørges: Navn, stilling/arbejdsvilkår, telefonnummer, e-mailadresse, årsag til henvendelsen, fødselsdato.

Oplysninger, hvor sidste aktive dato er mere end 5 år gammel, destrueres på betryggende måde. 

Der indhentes altid en skiftlig/mundtlig samtykkeerklæring. Denne kan hentes elektronisk af bookingsystemet.


Opbevaring af personlige oplysninger:

Klinikken Voldum Kranio-sakral Terapi, Winnis Univers, er en enkeltmandsvirksomhed, der samarbejder med virksomheden Terapeutbooking. Terapeutbooking udbyder yderst sikker journal håndtering og online-booking til behandling og arkivering af personoplysninger og bookingsystem. Der foreligger en skriftlig aftale imellem den dataansvarlige Winni Christensen og udbydervirksomheden Terapeutbooking, hvoraf opbevaringsfrister mm. fremgår.

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.


Skulle det utænkelige ske, at der kommer et brud på sikkerhed, bliver datatilsynet og de involveret kontaktet senest 72 timer efter sikkerhedsbruddet er opdaget.


Du kan altid rette henvendelse for at få oplyst hvilke personoplysninger jeg ligger inde med. Du kan også til enhver tid bede mig om at slette din journal.

Ret henvendelse til:
Voldum Kranio-sakral Terapi, Winnis Univers

Winni Christensen
Hvalløsvej 22
8370 Hadsten
mail: kontakt@winnisunivers.dk
tlf. 26821679
CVR: 41922990