Kinesiologi

Kinesiologi


Der er SÅ mange veje vi kan vælge gå, når vi skal hjælpe dig tilbage i balance. For at vi ikke skal famle i binde, så er Kinesiologi det redskab jeg ofte benytter mig af, når vi skal finde det indsatspunkt der kan hjælpe dig videre.
Med kinesiologi benytter jeg mig af at muskelteste på din arm og derved få svar fra din krop. Din krop vil altid kun fortælle mig det den lige nu er klar til at arbejde med og klar til at give slip på. På den måde er det sikkert og trygt, at "give kroppen det den kalder på".


ALT behandling er individuel, men for at du skal få et lille indtryk af hvad kinesiologi er, vil jeg her prøve at give dig et lille indblik.


Eksempel på en behandling:

Jeg starter altid en behandling ud, med at tjekke bestemte energipunkter på din krop. Jeg sikre mig at den muskel jeg gerne vil teste på er pålidelig, det vil sige at jeg kan kunne regne præcist med de svar jeg får. Jeg tester om du er hydreret og fuldt tilstede i din krop. Jeg sikre mig at dit system har givet mig tilladelse til at teste og afbalancerer dig. 


Hernæst udformer vi sammen et eller flere mål for din behandling. Et eksempel på mål kan være: - jeg er helt fri for smerter i min skulder og jeg sover godt om natten. - jeg føler mig tryg og glad og fuld af energi.

Jeg tester hvor meget målene stresser din krop, og noterer alle svar ned i en protokol. 
Herfra udformer jeg en "tilstandsrapport" over hvordan din krop har det, hvor der er udfordringer og hvor der er noget der blokerer. Jeg gennemgår en masse punkter på din krop, der alle fortæller mig om hvorvidt der er tilstrækkelig energi til dine organer og dit væv, dine chakra og meredianbaner, og hvor der eventuelt er blokeringer der står i vejen for at du kan nå dit mål. 

Når "tilstandsrapporten" er udformet og kroppen ikke har mere at fortælle, så går jeg på opdagelse efter hvad der skal til for at genoprette ubalancerne. Det kan være frekvenser af forskellig slags, lyde, dufte, krystaller, vibrationer, farver, Bachs dråber, kosttilskud, akkuupressurpunkter, strygninger, healing eller tapping. Det er din krop der har løsningen, og jeg oversætter og hjælper os i mål. Meget ofte er det en individuel lydkrevens der, med dens særlige vibration, kan hjælpe en balance ind i cellerne. Du får øre-bøffer på med de lyde i ørene som din krop ber om, mens jeg afbalancerer punkter på din krop.

Til slut gentester jeg de steder der var i ubalance. Nogen gange er der brug for at du får en øvelse med hjem, eller at du skal lytte til en lyd eller have et bestemt kosttilskud. Det er naturligvis helt individuelt.
Jeg slutter af med at teste hvornår det vil være optimalt for dig at få en opfølgnende behandling. Kroppen arbejder videre med det behandlingen har sat igang, og ofte skal vi først ses igen efter 3 til 8-9 uger (det er igen din krop der har svaret)

En Kinesiologisk afbalancering tager 1,5 - 2 timer for voksne.

Du kan føle dig træt efter en behandling, men du har det godt, og din krop har fået optimale vikår for at flytte sig i retning af dine mål.


Jeg laver kinesiologisk afbalancering på både børn og voksne. En børnebehandling tager knap 1 time. Fra barnet er ca. 5-6 år, kan testen udføres på barnet selv. Er barnet yngre, foretrækker jeg at teste på en forældre, mens barnet opholder sig i rummet. 


HOMØOPATI

Homøopati er naturens medicin, der i en fin og nuanceret sammensætning, går ind og støtter op om kroppens egen helbredende kræfter.
Der er hjælp at hente til både fysiske og psykiske ubalancer. 


Learn more