Homøopati

Homøopati


Homøopatiske midler kan indgå i en kinesiologisk afbalancering, som et supplement til kroppens regenerende proces. Eller det kan stå alene som et supplement til den medicin du får hos din læge. 


Den traditionelle lægemedicin med kemiske stoffer, har til formål at fjerne symptomer. Men hvor tror du reelt at symptomerne forsvinder hen? 
Den kemiske medicin undertrykker sygdomme og vi tror dermed at problemet er løst. Men vi glemmer helt at kigge på årsagen til at sygdommen opstod, og hvad der ligger bag sygdommen af underliggende ubalancer. 
Ofte der er bivirkninger forbundet med kemisk medicin, som du igen kan få en pille til at farmuflere generne af. Dernæst får vi med kemisk medicin faktisk også fortalt kroppen at den ikke kan klare problemerne selv, og det kan påvirke kroppen til at forskellige naturlige processer går i stå, og i værste fald at kroppen ligger sig fladt ned, kan/vil ikke længere selv, men venter på at blive hjulpet af mere medicin, mere pecilin eller mere binyrebarkhormon, hver gang der opstår en ubalance. 
Med homøopati kan vi støtte kroppen så den kan arbejde hensigstmæssigt med at helbrede sig selv. Og blive stærkere til at klare det den møder på sin vej.

Betyder det så at du ikke længere skal have pencillin når du for eksempel har en halsbetændelse? Ja det bestemmer du jo helt selv. Men ønsker du et alternativ til lægens behandling, så skal du vide at det findes og at det på den lange bane vil give dig en langt stærkere krop, end en krop der har fået pencillin flere gange i sit liv.
Selv om du eksempelvis er blevet podet positiv ved lægen for streptokokker i halsen, og derfor er "berettiget" til at få udskrevet pencillin, så er der forskning der påviser at pencillin blot vil forkorte din sygdomsperiode med ca. 12 timer. Hos lægen kan vi jo nærmest få fornemmelsen af at der slet ikke kan ske en helbredelse uden pencillin, hviket i mine øjne er et skråplan.

Med den viden jeg har idag, vil jeg aldrig vælge pencillin som det første valg til en regulær halsbetændelse, til mig selv eller min familie. Det gjorde jeg engang, og alt for ofte desværre. Idag vil jeg være undersøgende på og opmærksom på hvordan kroppen klarer sygdommen uden pencillin, tjekke alarmsymptomer og sikre mig at der foreksempel ikke er en byld i halsen. Og så vil jeg støtte med homøopati og sunde fødevarer der giver næring til at kroppen kan reparere sig selv. Kærlig pleje, ro og nærvær, frisk luft og en god søvn, skal man heller ikke underkende. 


Der er faktisk masser af situationer hvor du kan spare din krop for kemisk udertrykkelse af symptomer. fx. Blærebetændelse, bihulebetændelse og bronkitis. Det er der rigtig gode behandlingsmuligheder til, med homopati. Er der for eksempel tale om en alvorlig lungebetændelse, så er der mulighed for at støtte med midler, sammen med lægens medicin.   

Jeg har erfaring med at anvende homøopatiske midler siden 2018, til mig selv, min familie og mine klienter. Det var i den grad et nyt område for mig tilbage i 2018, da jeg har en baggrund med 12år i lægehuse, hvor jeg har haft utrolig mange recepter i hænderne gennem årene, og hvor løsningen på sygdomme jo var at lave en recept. 

Jeg har deltaget i 100 timers fysisk undervisning i Antroposofisk homøopatisk medicin og Biologisk Psykologi, som bygger på principperne om at mennesket i sit inderste væsen er en helhed, der består af legeme, sjæl og ånd, og hvordan man støtter disse processer med homøopati.

Jeg er medlem af foreningen Alma, hvor jeg ugentligt modtager onlineundervisning i homøopatiske midler, samt har mulighed for at få supervision. 


Klik på billedet for at læse mere om homøopati


Homøopatien blev udviklet af den tyske læge og
kemiker Samuel Hahnemann (1755-1843).
Efter hans grundlæggende opdagelser, bredte homøopatien sig til England, Frankrig, Rusland, Italien, Grækenland, Indien, USA, Argentina, Brasilien og Canada.
Homøopatien kom også til Danmark, hvor både en del læger, dyrlæger og naturmedicenere begyndte at anvende den. I årtier blev homøopatisk medicin fremstillet på danske apoteker og frem til 1950’erne blev der undervist i homøopati på farmaceutuddannelsen.


Homøopatien har gennem de sidste årtier været i fremgang, og medicinen ordineres af læger, dyrlæger, og komplementære behandlere, ligesom mange anvender den til selvbehandling.
Et af de steder hvor homøopatien har manifesteret sig i sundhedssystemet, er i Tyskland, hvor der er hospitaler, med op til 11.000 patienter om året, som arbejder efter homøopatiske principper.


Det unikke ved homøopatiske lægemidler er, at de stimulerer kroppens egne selvhelbredende kræfter til en varig bedring.
De behandler årsagen til symptomerne, i stedet for at undertrykke dem.
Homøopati kan bruges til både fysiske og psykiske lidelser. Til børn, til voksne og til dyr. 
Midlerne er i Danmark ofte i dråbeform, men der findes også sukkerkugler og drikkeampuller.

Jeg holder meget af at anvende mindler fra det Danske firma, Allergica. Og mærket PEKANA som fremstilles i tyskland.

Jeg henviser dig til online helsekostbutikker for køb af midlerne.